The Players Lounge

 

The purpose-built extension sits at the heart of The Stables complex and is a focal point for the many golf functions, golf society bookings and corporate golf days that take place at The Grove each year.

Designed to bring ‘the outside in’, the walls of the Players’ Lounge are floor-to-ceiling glass panels, the centre panels on each side sliding back during the warmer summer months to allow guests full access to The Stables’ courtyard area.

Commenting on this important new development, Anna Darnell, Director of Golf & Resort Experiences said: “This significant investment will undoubtedly further enhance the positive experience our golf-playing guests will have when they visit The Grove." 

The Championship golf course at The Grove, designed by Kyle Phillips, is already acknowledged in a number of influential Top 100 rankings lists, and was rated ‘England’s Number One Pay-and-Play Golf Course’ by Golf Monthly. It forms an integral part of a 300-acre country estate located less than 20 miles from central London.

This significant investment represents a key addition to The Grove Hotel’s other event spaces and meeting rooms that have also recently been built, reconfigured and refreshed, including the new Cedar Suite, embedded in the estate’s formal gardens and created by the hotel’s original designer, Martin Hulbert, as well as the Amber Suite, which can cater for up to 420 guests.

Golf groups interested in booking golf, and the Players’ Lounge, for forthcoming events should contact The Grove on 01923 296027, or email: group.golf@thegrove.co.uk

Thegroves Exterior Thegroves Interior
Book Now Book now or call 01923 296010